Stekt squash med myntayoghurt och knäckebröd.
Den Stekta squashen med mezeyoghurten och knäckebrödet är perfekt att ha som förrätt. Squashen har en kryddig smak som jämnas ut med hjälp av mynta yoghurten. Knäckebrödet ger förrätten en mättad smak som varar ända tills varmrätten.

Tid: 15 min
Antal portioner: 4
Ingredienser: 2 Squash (800 g), 2 msk olivolja, 1msk finhackad vitlök, 4msk mynta, salt och svartpeppar (du bestämmer kryddning) en skål med mezeyoghurt för att dippa squashen med.
Så här gör du:
a) Skölj squashen och skär den i klyftor sedan ska den stekas på högsta grad i 10 minuter. Tillsätt även kryddningen under tiden den steks.
b) Medan den steks kan du tillsätta mezeyoghurten med salt, peppar, olivolja, vitlök och mynta. Servera den stekta squashen med knäckebröd och myntayoghurten.
Kommentarer
Trackback